Spar penge med varmepumper

Hos Eiland Electric sælger, monterer og servicerer vi varmepumper til både helårshuse og sommerhuse. Varmepumper giver en særlig blød og behagelig varme i dit hjem og er nemme at anvende. En af de største fordele ved at få installerer en varmepumpe i din bolig er, at den kan spare dig for mange penge. De fleste, der udskifter fx et gammelt oliefyr til en varmepumpe, sparer tusindvis af kroner på deres varmeregning og oplever desuden et bedre indeklima. Desuden har du mulighed for at tænde og slukke for varmen via app eller sms, så du på den måde kan komme hjem til et lunt hus eller sommerhus.

Luft til luft og luft til vand varmepumper

Når det kommer til varmepumper, er der to forskellige muligheder. Luft til vand varmepumper sørger for opvarmning af både din bolig og dit brugsvand og er velegnet til dig, der ikke har tilstrækkeligt haveareal til jordvarmeanlæg. Luft til luft varmepumper installeres ofte i sommerhuse og mindre helårsboliger og kan ofte dække op mod 70 % af dit varmeforbrug i huset. Varmepumper er yderst miljøvenlige varmekilder, skaber et godt og stabilt indeklima og er nærmest vedligeholdelsesfri.

Skal vi installere varmepumpe hos dig?

Vil du vide mere om de mange fordele der er ved at få installeret varmepumpe i din bolig, eller er du i tvivl om hvilken type varmepumpe, der er den rette for dig? Hos Eiland Electric står vi klar til at besvare dine spørgsmål og kommer med glæde til et uforpligtende tilbud.
Ring til Eiland Electric i Holbæk på 59 44 01 01 eller til Asnæs på 59 65 04 05.
Vi har base i både Asnæs og Holbæk og kører ud til kunder i store dele af Nordvestsjælland, herunder blandt andet Kalundborg og Odsherred.

KONTAKT

Holbæk: tlf. 59 44 01 01
Asnæs: tlf. 59 65 04 05


BLIV RINGET OP

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.