Reparation af hvidevarer

Siden Eiland Electric blev grundlagt i 1960, har vi haft specialister ansat, som udelukkende har stået for reparation af hårde hvidevarer. Det betyder, at vi er specialister i reparation og service af alle former for hårde hvidevarer, og vores mangeårige erfaring betyder, at vi ofte kan reparere problemet hurtigt og effektivt. Leif er vores ankermand inden for reparation af hårde hvidevarer, og det har han været i over tre årtier. Driller opvaskemaskinen, er tørretumbleren helt umulig, eller vil køleskabet ikke køle som det skal, så er vi hos Eiland Electric hurtigt på vej til dig.

Hurtig, effektiv og grundig service

Hvidevarer og deres funktion er en vigtig del af din hverdag, og giver de problemer eller stopper med at virke, kan det påvirke hverdagens flow. I stedet for at gå på kompromis, styrte ud at købe nyt eller blive irriteret på den gamle vaskemaskine, så ring til Eiland Electric. I rigtig mange tilfælde kan maskinen repareres, så den igen kommer til at fungere optimalt og kan holde i mange år fremover.

Er der problemer med hårde hvidevarer, så kontakt os!

Uanset hvad problemet er og hvilken maskine det drejer sig om, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Eiland Electric kan i Holbæk kontaktes på 59 44 01 01 og i Asnæs på 59 65 04 05. Vi kører ud til kunder i Holbæk, Kalundborg, Odsherred og omegn og lægger også gerne vejen forbi dig.
Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden og blive ringet op med et uforpligtende tilbud.

KONTAKT

Holbæk: tlf. 59 44 01 01
Asnæs: tlf. 59 65 04 05


BLIV RINGET OP

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.