Udendørs stikkontakt
Slip for de lange forlængerledninger når hækken skal klippes, græsset skal slås eller pumpen til havnebassinet kommer frem.

Vi anbefaler en el-stander, der passer perfekt til de fleste udendørsmiljøer. El standeren er robust og udført i rustfrit stål – er designet af Eiland Electric.

Lysdæmper: Spøgelser vil helst bo i børneværelser
De fleste voksne har måske glemt det, men børnene er ikke i tvivl: Spøgelser vil helst bo på børneværelser – i mørke. Det kunne selvfølgelig være en mulighed at tænde en masse lys, men så kan det være svært at falde i søvn.
Løsningen kan være en lysdæmper. Så er der ikke er så mørkt, at der kommer spøgelser, og ikke så lyst, at man ikke kan falde i søvn. Bare sådan lige tilpas. Både lyst og mørkt.

Spar strøm med en kontakt, der slukker det hele
Med et enkelt tryk på sluk alt-kontakten ved f.eks. hoveddøren eller sengen sikrer du dig, at fladskærm og stereoanlæg ikke står og bruger strøm til ingen nytte. Samtidig kan du være helt sikker på, at du fik slukket strygejernet, kaffemaskinen og lyset inde i stuen.
Der kan være mange penge at spare med en sluk-alt-kontakt – ikke mindst, hvis der er en teenager i huset med computer, fjernsyn, musikanlæg osv.

KONTAKT

Holbæk: tlf. 59 44 01 01
Asnæs: tlf. 59 65 04 05


BLIV RINGET OP

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.