Luft til vand-varmepumpe hos Eiland Electric

Du kan reducere dine varmeudgifter væsentligt, hvis du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand-varmepumpe, som er et godt alternativ til en væske til vand-varmepumpe (jordvarmeanlæg). En luft til vand-varmepumpe kan ligesom en væske til vand-varmepumpe (jordvarmeanlæg) anvendes til både rum opvarmning og varmt brugsvand.

Hos Eiland electric har vi udbud af luft til vandvarmepumper

Den økonomiske fordel ved en luft til vand-varmepumpe er en smule mindre end ved et jordvarmeanlæg.
Til gengæld kræver jordslangerne til et jordvarmeanlæg, at du som udgangspunkt har dobbelt så mange kvadratmetertilgængeligt haveareal som det boligareal, der skal opvarmes. Så hvis du ikke har en stor nok have eller ikke ønsker din have gravet op, er luft til vand-varmepumpen et godt alternativ. Selve investeringen er også mindre til en luft til vand-varmepumpe end til en væske til vand varmepumpe.

Hvorfor vælge luft til vandvarmepumpe

Udover at være en miljøbevidst og prisbesparende løsning er varmepumpen også en billigere investering
end for eksempel jordvarmeanlægget. Derudover er luft til vand varmepumpen heller ikke afhængig af størrelsen på din grund på samme måde, som et jordvarmeanlæg er. Vi stiller os naturligvis til rådighed, hvis du ønsker vejledningen til, hvilken slags varmepumpe der er bedst egnet til din situation.
Luft til vand varmepumpen er en god mulighed for at udskifte olie- eller gasvarmekilden, fordi det vil reducere din udgift til varme og på samme tid gøre dit indeklima bedre at opholde sig i. Varmepumpen kræver desuden ikke den store omlægning, hvilket mange især ser som en stor fordel.

Spar penge på varmeregningen

Du kan spare penge på varmeregningen, hvis du udskifter det gamle fyr med en luft til vand-varmepumpe. En luft til vand-varmepumpe er økonomisk særlig fordelagtig, hvis du har vandbåren gulvvarme. Dette skyldes, at det vand, der varmes op med en varmepumpe, har en lavere fremløbstemperatur. At varmen i
de enkelte rum fordeles via hele gulvfladen er, på grund af den lavere fremløbstemperatur, mere effektiv end hvis rummene opvarmes via radiatorer.

Varmepumper kræver, at boligen er velisoleret. Fremløbs temperaturen på det vand, som skal opvarme boligen er ikke så høj som fx. gasfyr. Derfor skal huset vaere velisoleret for at man kan varme bygningen op. Man kan også opleve, at antallet af radiatorer skal øges eller udskiftes til større udgaver, så der er et større
areal til at afgive varme. Hvis boligens fordelingsanlæg er et et-strengs anlæg, kan det være at en luft til vand-varmepumpe ikke er den rette løsning.

Kontakt os gerne…

…hvis du har brug for vores vejledning til at vælge varmepumpe. Vi står til rådighed for dig. Ring på tlf. 59 44 01 01 for vores afdeling i Holbæk eller til Asnæs på tlf. 59 65 04 05. Vi kører desuden ud til kunder i det nærliggende område, som bl.a. indebærer Kalundborg, Odsherred m.m.

KONTAKT

Holbæk: tlf. 59 44 01 01
Asnæs: tlf. 59 65 04 05


BLIV RINGET OP

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.