El entreprise og erhvervsarbejde på hele Sjælland

Søger du en kompetent elinstallatør / elektriker til el entreprise? Hos Eiland Electric har vi mange års erfaring med el entrepriser og teknik opgaver for hovedentreprenører og som kontraktholder i forhold til bygherrer i fag entrepriser eller hoved/total entrepriser.
Vores store erfaring med el entreprise gør, at vi har kompetencerne til proaktivt at medvirke i alt fra projektering til planlægning og udførelse. Vi indgår ofte i større el entrepriser, blandt andet i hovedstadsområdet. Vores dygtige medarbejdere har forskellige kompetenceområder, og der vil altid være en erfaren projektleder tilknyttet entreprisen.

El entrepriser på tværs af erhverv

Eiland Electric servicerer en lang række virksomheder på Sjælland på tværs af brancher. Vi har både værktøjerne, erfaringen og kompetencerne til at varetage opgaver for boligselskaber, offentlige institutioner som plejecentre og skoler, industrivirksomheder, kontorer og landbrug. Hos Eiland Electric har vi en del faste vedligeholdelsesopgaver og har desuden stor erfaring med ombygninger og nybyg af produktionsanlæg.
Uanset om du har brug for en elektriker til erhverv til større eller mindre opgaver, eller har brug for, at vi står for en hel el entreprise, går vi til enhver opgave med lige stor grundighed. Vi er detaljeorienterede og går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvilket også kommer til udtryk i vores kundeservice og tidsfrister.

Skal vi varetage el entreprisen?

Vil du vide mere eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Eiland Electric på 59 44 01 01 i Holbæk eller 59 65 04 05 i Asnæs. Vi har base i både Holbæk og Asnæs, hvorfra vi kører ud til kunder på hele Sjælland og laver el entrepriser, herunder blandt andet Odsherred og København.

KONTAKT

Holbæk: tlf. 59 44 01 01
Asnæs: tlf. 59 65 04 05


BLIV RINGET OP

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.