Elektrikere til spjæld

Eiland Electric har løst el-opgaver i Nordvestsjælland siden 1960, og sjældent har vi haft så travlt som nu. Derfor søger vi elektrikere til spjæld og service i vores afdelinger i Asnæs og Holbæk.

Vi regner med, at du både kan arbejde på egen hånd og tæt sammen med dine kollegaer ­ og at du er typen, der ser løsninger i stedet for problemer. Til gengæld lover vi en meget alsidig hverdag med serviceopgaver både i private hjem, sommerhuse og hos lokale virksomheder. Det er fint, hvis du har interesse i varmepumper og hårde hvidevarer ­ men det er ingen betingelse. Det vigtigste er, du har lyst til at blive en del af et team med uhøjtidelige kollegaer, der brænder for deres arbejde, og som er gode til at hjælpe hinanden. Du bliver en del en arbejdsplads, hvor tonen er direkte men afslappet, og vi håber, du kan bidrage med humor og et positivt livssyn.

Vi er interesseret i at høre fra dig, uanset om du kan begynde i morgen eller om to måneder. Du kan læse mere om Eiland Electric på www.eiland.dk – og du kan høre mere om de ledige stillinger ved at kontakte Bent Jørgensen på 2340 3003, Knud Heglund på 2340 3006 eller Jens Andersen på 2340 3000.

Ansøgningen sendes til: adm@eiland-electric.dk.

2018-10-12T08:44:33+00:00